Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9273
Название: Спосіб отримання пастили
Авторы: Даюб, Антанус
Перцевий, Федір Всеволодович
Камсуліна, Наталія Валеріївна
Гурський, Петро Васильович
Омельченко, Світлана Борисівна
Желєва, Тетяна Сергіївна
Юрченко, Світлана Леонідівна
Колеснікова, Марина Борисівна
Черемська, Тетяна Володимірівна
Янчик, Марія Володимирівна
Дата публикации: 28-сен-2022
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Спосіб отримання пастили: пат. 151879 Україна: МПК A23L 21/10 (2016.01). № u 2021 06774. А. Даюб, Ф. В. Перцевий, Н. В. Камсуліна, П. В. Гурський, С. Б. Омельченко, Т. С. Желєва, С. Л. Юрченко, М. Б. Колеснікова, Т. В. Черемська, М. В. Янчик; заявл. 29.11.2021; опубл. 28.09.2022, Бюл.№ 39. 6 с.
Серия/номер: 11;151879
Краткий осмотр (реферат): Спосіб отримання пастили включає змішування прогрітого яблучного пюре разом з цукром-піском, яєчним білком, збивання отриманої суміші, додавання гарячого агаро-цукрово-патокового сиропу, внесення кислоти молочної, есенції, перемішування, формування пласта, вистоювання для структуроутворення, розрізання на брусочки, обсипання цукровою пудрою, сушіння, охолодження, фасування, пакування. До яєчного білка додають збивний компонент Hyfoama VPN у співвідношенні 10:1; 10:0,7; 10:0,35.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9273
Располагается в коллекциях:Патенти на винаходи (корисні моделі) ДБТУ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
151879_DBTU.pdf176.35 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.