Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9067
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДейниченко, Г. В.-
dc.contributor.authorМазняк, З. О.-
dc.contributor.authorАлексієнко, С. М.-
dc.date.accessioned2022-10-16T15:19:10Z-
dc.date.available2022-10-16T15:19:10Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationДейниченко Г. В., Мазняк З. О., Алексієнко С. М. Оцінка рівня концентрованої поляризації білка сколотин на поверхні напівпроникних мембран. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 309-313.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9067-
dc.description.abstractНадано теоретичну оцінку рівня концентраційної поляризації білка сколотин на поверхні напівпроникних мембран та досліджено зміну пористості активного шару мембран типу ГР в процесі ультрафільтрації сколотин.uk_UA
dc.description.abstractIt is given theoretical estimation level to concentration polarization protein of buttermilk on surfaces permselective membranes and explored change of porosity of active layer membranes types GR in process ultrafiltration buttermilk.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectбілок сколотинuk_UA
dc.subjectнапівпроникні мембраниuk_UA
dc.subjectультрафільтраціяuk_UA
dc.titleОцінка рівня концентрованої поляризації білка сколотин на поверхні напівпроникних мембранuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (10)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2009_2_48.pdf460.08 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.