Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9062
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Терешкін, О. Г. | - |
dc.contributor.author | Дмитревський, Д. В. | - |
dc.date.accessioned | 2022-10-16T12:21:59Z | - |
dc.date.available | 2022-10-16T12:21:59Z | - |
dc.date.issued | 2009 | - |
dc.identifier.citation | Терешкін О. Г., Дмитревський Д. В. Визначення раціональних режимів обробки коренеплодів під час їх очищення парою. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 292-296. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9062 | - |
dc.description.abstract | Надано залежність глибини проварювання поверхневого шару коренеплодів від тиску пари та тривалості обробки нею продукту під час очищення. | uk_UA |
dc.description.abstract | Dependence of depth fusion penetration blanket of root crops from pressure of steam and duration of processing is presented them of a product during clearing. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | коренеплоди | uk_UA |
dc.subject | глибина проварювання | uk_UA |
dc.subject | тиск пари | uk_UA |
dc.subject | очищення парою | uk_UA |
dc.title | Визначення раціональних режимів обробки коренеплодів під час їх очищення парою | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 2 (10) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2009_2_45.pdf | 526.28 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.