Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9062
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorТерешкін, О. Г.-
dc.contributor.authorДмитревський, Д. В.-
dc.date.accessioned2022-10-16T12:21:59Z-
dc.date.available2022-10-16T12:21:59Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationТерешкін О. Г., Дмитревський Д. В. Визначення раціональних режимів обробки коренеплодів під час їх очищення парою. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 292-296.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9062-
dc.description.abstractНадано залежність глибини проварювання поверхневого шару коренеплодів від тиску пари та тривалості обробки нею продукту під час очищення.uk_UA
dc.description.abstractDependence of depth fusion penetration blanket of root crops from pressure of steam and duration of processing is presented them of a product during clearing.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectкоренеплодиuk_UA
dc.subjectглибина проварюванняuk_UA
dc.subjectтиск париuk_UA
dc.subjectочищення пароюuk_UA
dc.titleВизначення раціональних режимів обробки коренеплодів під час їх очищення пароюuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (10)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2009_2_45.pdf526.28 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.