Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9030
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Пасічний, В. М. | - |
dc.contributor.author | Ястреба, Ю. А. | - |
dc.date.accessioned | 2022-10-15T18:46:23Z | - |
dc.date.available | 2022-10-15T18:46:23Z | - |
dc.date.issued | 2009 | - |
dc.identifier.citation | Пасічний В. М., Ястреба Ю. А. Обґрунтування параметрів сушіння грибів під час виробництва порошкоподібного напівфабрикату. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 204-209. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9030 | - |
dc.description.abstract | Досліджено вплив різних режимів сушіння грибів глива звичайна на мікробіологічні показники порошкоподібного напівфабрикату. | uk_UA |
dc.description.abstract | It was investigated influence of the different modes of drying of the pleurotus ostreatus mushrooms on the microbiological indexes of like powder intermediate product. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | гриби | uk_UA |
dc.subject | глива звичайна | uk_UA |
dc.subject | порошкоподібний напівфабрикат | uk_UA |
dc.subject | сушіння грибів | uk_UA |
dc.title | Обґрунтування параметрів сушіння грибів під час виробництва порошкоподібного напівфабрикату | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 2 (10) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2009_2_32.pdf | 633.24 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.