Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/9030
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorПасічний, В. М.-
dc.contributor.authorЯстреба, Ю. А.-
dc.date.accessioned2022-10-15T18:46:23Z-
dc.date.available2022-10-15T18:46:23Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationПасічний В. М., Ястреба Ю. А. Обґрунтування параметрів сушіння грибів під час виробництва порошкоподібного напівфабрикату. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 204-209.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9030-
dc.description.abstractДосліджено вплив різних режимів сушіння грибів глива звичайна на мікробіологічні показники порошкоподібного напівфабрикату.uk_UA
dc.description.abstractIt was investigated influence of the different modes of drying of the pleurotus ostreatus mushrooms on the microbiological indexes of like powder intermediate product.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectгрибиuk_UA
dc.subjectглива звичайнаuk_UA
dc.subjectпорошкоподібний напівфабрикатuk_UA
dc.subjectсушіння грибівuk_UA
dc.titleОбґрунтування параметрів сушіння грибів під час виробництва порошкоподібного напівфабрикатуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Випуск 2 (10)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2009_2_32.pdf633.24 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.