Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9027
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Мостепанюк, О. С. | - |
dc.date.accessioned | 2022-10-15T18:23:52Z | - |
dc.date.available | 2022-10-15T18:23:52Z | - |
dc.date.issued | 2009 | - |
dc.identifier.citation | Мостепанюк О. С. Вплив технологічних чинників на структурно-механічні та фізико-хімічні властивості наповнювачів плодово-ягідних капсульних. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 184-191. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9027 | - |
dc.description.abstract | Наведено результати дослiдження впливу технологічних чинників (колоїдний стан системи та концентрація цукру) на структурно-механічні та фізико-хімічні властивості наповнювачів плодово-ягідних капсульних. | uk_UA |
dc.description.abstract | In this article the results of research are produced which show the influence of technological factors on structural-mechanical, physical-chemical behaviors of fruiter, berry capsular filling compounds. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | наповнювачі плодово-ягідні капсульні | uk_UA |
dc.subject | цукор | uk_UA |
dc.title | Вплив технологічних чинників на структурно-механічні та фізико-хімічні властивості наповнювачів плодово-ягідних капсульних | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 2 (10) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2009_2_29.pdf | 699.62 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.