Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9027
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМостепанюк, О. С.-
dc.date.accessioned2022-10-15T18:23:52Z-
dc.date.available2022-10-15T18:23:52Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationМостепанюк О. С. Вплив технологічних чинників на структурно-механічні та фізико-хімічні властивості наповнювачів плодово-ягідних капсульних. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 184-191.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9027-
dc.description.abstractНаведено результати дослiдження впливу технологічних чинників (колоїдний стан системи та концентрація цукру) на структурно-механічні та фізико-хімічні властивості наповнювачів плодово-ягідних капсульних.uk_UA
dc.description.abstractIn this article the results of research are produced which show the influence of technological factors on structural-mechanical, physical-chemical behaviors of fruiter, berry capsular filling compounds.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectнаповнювачі плодово-ягідні капсульніuk_UA
dc.subjectцукорuk_UA
dc.titleВплив технологічних чинників на структурно-механічні та фізико-хімічні властивості наповнювачів плодово-ягідних капсульнихuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (10)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2009_2_29.pdf699.62 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.