Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9019
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМаяк, В. І.-
dc.contributor.authorМихайлов, В. М.-
dc.contributor.authorЛяшенко, Б. В.-
dc.date.accessioned2022-10-15T16:36:46Z-
dc.date.available2022-10-15T16:36:46Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationМаяк В. І., Михайлов В. М., Ляшенко Б. В. Нові ресурсозберігаючі способи виробництва пастоподібних концентратів напоїв і цукатів з плодово-ягідної сировини. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 144-152.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9019-
dc.description.abstractРозглянуто можливість створення нових ресурсозберігаючих способів виготовлення ПКН та цукатів із плодово-ягідної сировини та овочів. Досліджено структурно-механічні властивості ПКН та цукатів.uk_UA
dc.description.abstractPossibility of creation of new resourcekeepings methods of production of PKN and candied fruits is considered from fruit-baccate raw material and green stuffs. Strukturno-mekhanicheskie properties of PKN and candied fruits are investi gational.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectцукатиuk_UA
dc.subjectплодово-ягідна сировинаuk_UA
dc.subjectпастоподібні концентратиuk_UA
dc.subjectнапоїuk_UA
dc.titleНові ресурсозберігаючі способи виробництва пастоподібних концентратів напоїв і цукатів з плодово-ягідної сировиниuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (10)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2009_2_23.pdf819.79 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.