Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9018
Назва: Development of competitive organic production in the agro business
Автори: Babko, Natalia
Ключові слова: organic production;agritourism cluster;tourism;economic complex
Дата публікації: 2019
Видавництво: Wydawnictwo Wyższej Szkoły Technicznej w Katowicach
Бібліографічний опис: Babko N. Development of competitive organic production in the agro business. Innovative tools for socio-economic systems' development : monograph 25; Edited by O. Mandych, A. Ostenda. Wydawnictwo Wyższej Szkoły Technicznej w Katowicach, 2019. P. 141-146.
Короткий огляд (реферат): Prospects of development of competitive organic production of a specific region on the basis of creation of agritourism cluster are analyzed. The priority components of the economic complex of the studied region are determined. It is established that based on the available resource potential and the actual needs of the region, the creation of an agritourism cluster will allow to combine two priority areas - organic production and tourism.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9018
ISBN: 978–83–955125–0–6
Розташовується у зібраннях:Innovative tools for socio-economic systems' development

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Natalia_Babko_article_141_146.pdf160.48 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.