Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9018
Название: | Development of competitive organic production in the agro business |
Авторы: | Babko, Natalia |
Ключевые слова: | organic production;agritourism cluster;tourism;economic complex |
Дата публикации: | 2019 |
Издательство: | Wydawnictwo Wyższej Szkoły Technicznej w Katowicach |
Библиографическое описание: | Babko N. Development of competitive organic production in the agro business. Innovative tools for socio-economic systems' development : monograph 25; Edited by O. Mandych, A. Ostenda. Wydawnictwo Wyższej Szkoły Technicznej w Katowicach, 2019. P. 141-146. |
Краткий осмотр (реферат): | Prospects of development of competitive organic production of a specific region on the basis of creation of agritourism cluster are analyzed. The priority components of the economic complex of the studied region are determined. It is established that based on the available resource potential and the actual needs of the region, the creation of an agritourism cluster will allow to combine two priority areas - organic production and tourism. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9018 |
ISBN: | 978–83–955125–0–6 |
Располагается в коллекциях: | Innovative tools for socio-economic systems' development |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Natalia_Babko_article_141_146.pdf | 160.48 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.