Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9018
Название: Development of competitive organic production in the agro business
Авторы: Babko, Natalia
Ключевые слова: organic production;agritourism cluster;tourism;economic complex
Дата публикации: 2019
Издательство: Wydawnictwo Wyższej Szkoły Technicznej w Katowicach
Библиографическое описание: Babko N. Development of competitive organic production in the agro business. Innovative tools for socio-economic systems' development : monograph 25; Edited by O. Mandych, A. Ostenda. Wydawnictwo Wyższej Szkoły Technicznej w Katowicach, 2019. P. 141-146.
Краткий осмотр (реферат): Prospects of development of competitive organic production of a specific region on the basis of creation of agritourism cluster are analyzed. The priority components of the economic complex of the studied region are determined. It is established that based on the available resource potential and the actual needs of the region, the creation of an agritourism cluster will allow to combine two priority areas - organic production and tourism.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9018
ISBN: 978–83–955125–0–6
Располагается в коллекциях:Innovative tools for socio-economic systems' development

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Natalia_Babko_article_141_146.pdf160.48 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.