Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 11-20 of 47 (Search time: 0.055 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2015Облік і аналіз капіталу в системі управління торговельними підприємствами: дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук: 08.00.09 – Бухгалтерський облік, аналіз та аудит (за видами економічної діяльності)Кащена, Наталія Борисівна; Чміль, Ганна Леонідівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2019Наукове обґрунтування технологій харчових продуктів із поліфазною структурою з використанням наночастинок оксидів заліза: дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук: 05.18.16 – Технологія харчової продукціїЄвлаш, Вікторія Владленівна; Цихановська, Ірина Василівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2019Формування товарознавчих властивостей замороженого напівфабрикату для смузі на основі плодово-ягідної сировини: дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.15. – Товарознавство харчових продуктівОдарченко, Андрій Миколайович; Соколова, Євгенія Борисівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2019Формування якості пива з додаванням нетрадиційної рослинної сировини: дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.15 – Товарознавство харчових продуктівПенкіна, Наталія Михайлівна; Татар, Лариса Василівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2017Товарознавча оцінка редьки різних господарсько-ботанічних сортів та формування якості продуктів її переробки: дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.15 - Товарознавство харчових продуктівСелютіна, Галина Анатоліївна; Гапонцева, Оксана Володимирівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2018Управлінський облік витрат операційної діяльності підприємств готельно-ресторанного комплексу: дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук: 08.00.09 - Бухгалтерський облік, аналіз та аудит (за видами економічної діяльності)Пилипенко, Андрій Анатолійович; Волковська, Яна Віталіївна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2017Розробка наукових основ індукованого тепломасообміну та його використання в процесах та обладнанні харчових виробництв: дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук: 05.18.12 - Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництвПогожих, Микола Іванович; Пак, Андрій Олегович; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2018Удосконалення технології мармеладу желейно-фруктового з викорстанням плодово-овочевих кріодобавок: дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.01 – Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратівАртамонова, Майя Володимирівна; Шматченко, Наталя Василівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2018Технологія напівфабрикатів з сиру кисломолочного на основі молока з регульованим складом сольової системи: дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 - Технологія харчової продукціїГринченко, Наталя Геннадіївна; Тютюкова, Дар’я Олександрівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2018Технологія заморожених та порошкоподібних дрібнодисперсних добавок і оздоровчих продуктів із інуліновмісної сировини з використанням кріодеструкції та механоактивації: дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.13 - Технологія консервованих і охолоджених харчових продуктівПогарська, Вікторія Вадимівна; Балабай, Катерина Сергіївна; Харківський державний університет харчування та торгівлі