Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8992
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКолесник, А. О.-
dc.contributor.authorКолесник, Т. Л.-
dc.date.accessioned2022-10-15T14:58:18Z-
dc.date.available2022-10-15T14:58:18Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationКолесник А. О., Колесник Т. Л. Дослідження впливу біоорганічного кальцію харчової кістки на функціонально-технологічні властивості м’яса в технології м’ясних січених виробів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 108-113.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8992-
dc.description.abstractВизначено вплив іонів кальцію напівфабрикату кісткового харчового (НКХ) у технології м'ясних січених виробів на функціонально-технологічні властивості (ФТВ) м'яса.uk_UA
dc.description.abstractThe influence of calcium ions on bone food half finished (BFN) in technol ogy of the meat stuffing product on the functional and technological properties (FTP) of meat was determined.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectнапівфабрикат кістковий харчовий (НКХ)uk_UA
dc.subjectм'ясні січені виробиuk_UA
dc.subjectфункціонально-технологічні властивості (ФТВ) м'ясаuk_UA
dc.titleДослідження впливу біоорганічного кальцію харчової кістки на функціонально-технологічні властивості м’яса в технології м’ясних січених виробівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (10)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2009_2_18.pdf633.59 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.