Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8948
Назва: Функціональні оздоровчі плавлені сири, збагачені наноструктурованими добавками із хлорофіловмісних овочів та прянощів
Автори: Погарська, В. В.
Павлюк, Р. Ю.
Коробець, Н. В.
Юр'єва, О. О.
Максимова, Н. П.
Череватенко, Л. М.
Ключові слова: плавлені сири;функціональні продукти;БАР;оздоровчі продукти;наноструктуровані харчові добавки;збагачення
Дата публікації: 2009
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Погарська В. В., Павлюк Р. Ю., Коробець Н. В., Юр'єва О. О., Максимова Н. П., Череватенко Л. М. Функціональні оздоровчі плавлені сири, збагачені наноструктурованими добавками із хлорофіловмісних овочів та прянощів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 74-81.
Короткий огляд (реферат): Розроблено функціональні оздоровчі плавлені сири, збагаченi наноструктурованими харчовими добавками із хлорофіловмісних овочів та натуральних прянощів з високим вмістом БАР (хлорофіли, тритерпеноїди, зокрема каротиноїди, ефірні олії, низькомолекулярні фенольні сполуки та ін.), які мають антиокислювальнi та імуномодулюючі властивості. Показано, що нові плавлені сири не тільки відрізняються високим вмістом БАР, але й зберігаються в 2 рази краще, ніж аналоги.
Functional health melted cheeses are developed enriched nanostructure by food additions from chlorophyll-containing vegetables and natural spicinesses with high maintenance of BAV (chlorophyll, carotenoid, essential oils, low-molecular phenic connections and other), which possess antioxygen and immune modeling prop erties. It is rotined that new melted cheeses not only differ high maintenance of BAV but also kept in 2 times better what analogues.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8948
Розташовується у зібраннях:Випуск 2 (10)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2009_2_13.pdf845.02 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.