Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8941
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гурський, П. В. | - |
dc.contributor.author | Бідюк, Д. О. | - |
dc.contributor.author | Перцевой, Ф. В. | - |
dc.date.accessioned | 2022-10-14T18:55:27Z | - |
dc.date.available | 2022-10-14T18:55:27Z | - |
dc.date.issued | 2009 | - |
dc.identifier.citation | Гурський П. В., Бідюк Д. О., Перцевой Ф. В. Дослідження впливу агару на реологічні характеристики паст закусочних. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 63-69. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8941 | - |
dc.description.abstract | Досліджено вплив концентрації агару на реологічні характеристики паст закусочних. Встановлено залежність відносної еластичності, пластичності та пружності продукту від вмісту агару в рецептурі. | uk_UA |
dc.description.abstract | The effect of concentration of agar on the rheological characteristics of pastes eateries. The dependence of the relative elasticities, plasticity and plasticity of the product from the content of agar in the recipe. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | агар | uk_UA |
dc.subject | пасти закусочні | uk_UA |
dc.subject | реологічні характеристики | uk_UA |
dc.title | Дослідження впливу агару на реологічні характеристики паст закусочних | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 2 (10) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2009_2_11.pdf | 649.01 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.