Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8941
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГурський, П. В.-
dc.contributor.authorБідюк, Д. О.-
dc.contributor.authorПерцевой, Ф. В.-
dc.date.accessioned2022-10-14T18:55:27Z-
dc.date.available2022-10-14T18:55:27Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationГурський П. В., Бідюк Д. О., Перцевой Ф. В. Дослідження впливу агару на реологічні характеристики паст закусочних. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 63-69.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8941-
dc.description.abstractДосліджено вплив концентрації агару на реологічні характеристики паст закусочних. Встановлено залежність відносної еластичності, пластичності та пружності продукту від вмісту агару в рецептурі.uk_UA
dc.description.abstractThe effect of concentration of agar on the rheological characteristics of pastes eateries. The dependence of the relative elasticities, plasticity and plasticity of the product from the content of agar in the recipe.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectагарuk_UA
dc.subjectпасти закусочніuk_UA
dc.subjectреологічні характеристикиuk_UA
dc.titleДослідження впливу агару на реологічні характеристики паст закусочнихuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (10)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2009_2_11.pdf649.01 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.