Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
05. Наукові видання ДБТУ
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі
2011
Випуск 2 (14)
for
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 61-63 of 63 (Search time: 0.003 seconds).
previous
1
...
4
5
6
7
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2011
Технологічні рішення щодо перспективних напрямів використання козиного молока
Громова, Т. Я.
;
Крохальова, А. А.
;
Туринський, В. М.
2011
Екструзія як процес реструктурування м'ясних продуктів
Черевко, О. І.
;
Маяк, О. А.
;
Гарбузова, О. С.
2011
Інформаційна технологія впливу на харчові продукти
Сокур, С. Л.
;
М’ячиков, О. В.
Discover
Author
7
Павлюк, Р. Ю.
6
Погарська, В. В.
4
Потапов, В. О.
3
Захаренко, В. О.
3
Лисюк, Г. М.
3
Максимова, Н. П.
3
Одарченко, М. С.
3
Погожих, М. І.
3
Постнов, Г. М.
2
Білецька, Я. О.
.
next >
Subject
4
навчальний процес
2
БАР
2
борошняні кондитерські вироби
2
дикоросла плодово-ягідна сировина
2
дієтичні добавки
2
ЗТП-сушіння
2
козине молоко
2
макаронні вироби
2
оздоровче харчування
2
технологія хліба
.
next >
Date issued
63
2011
Has File(s)
63
true