Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
05. Наукові видання ДБТУ
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі
2011
Випуск 2 (14)
for
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 31-40 of 63 (Search time: 0.003 seconds).
previous
1
2
3
4
5
6
7
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2011
Економічна ефективність упровадження апарата для тендеризації м'яса за допомогою ультразвуку на м’ясопереробному виробництві
Постнов, Г. М.
;
Дядюк, М. А.
;
Чеканов, М. А.
2011
Створення передумов для удосконалення процесу теплової обробки кулінарних виробів
Михайлов, В. М.
;
Дьяков, О. Г.
;
Бабкіна, І. В.
;
Шевченко, А. О.
;
Долгих, А. В.
2011
Розробка та впровадження в навчальний процес інтерактивних тестів із дисципліни "Механічне обладнання"
Постнов, Г. М.
;
Вялкіна, С. П.
;
Дмитревський, Д. В.
2011
Вивчення гігроскопічних властивостей макаронних виробів, збагачених біоорганічними сполуками кальцію
Головко, М. П.
;
Пак, А. О.
;
Чуйко, М. М.
2011
Використання магнетиту для зменшення дефіциту заліза в організмі у складі кондитерських виробів
Павлоцька, Л. Ф.
;
Дуденко, Н. В.
;
Цибань, Л. С.
2011
Збагачення макаронних виробів каротиноїдами
Верешко, Н. В.
;
Набоков, Д. О.
2011
Вплив іонів кальцію напівфабрикату кісткового харчового на перетравлюваність білків м’ясних січених виробів
Головко, М. П.
;
Колесник, Т. Л.
;
Колесник, А. О.
2011
Дослідження якості заварних пряників із використанням дієтичної добавки "Клітковина ядер волоського горіха"
Лисюк, Г. М.
;
Шидакова-Каменюка, О. Г.
2011
Визначення вмісту солей важких металів у різних ботанічних сортах баклажанів, що реалізуються на ринках Харкова
Дубініна, А. А.
;
Овчиннікова, І. Ф.
;
Чергіна, І. О.
2011
Тихонова у задачі керування нестаціонарними коливаннями циліндричної оболонки
Янютін, Є. Г.
;
Воропай, Н. І.
Discover
Author
7
Павлюк, Р. Ю.
6
Погарська, В. В.
4
Потапов, В. О.
3
Захаренко, В. О.
3
Лисюк, Г. М.
3
Максимова, Н. П.
3
Одарченко, М. С.
3
Погожих, М. І.
3
Постнов, Г. М.
2
Білецька, Я. О.
.
next >
Subject
4
навчальний процес
2
БАР
2
борошняні кондитерські вироби
2
дикоросла плодово-ягідна сировина
2
дієтичні добавки
2
ЗТП-сушіння
2
козине молоко
2
макаронні вироби
2
оздоровче харчування
2
технологія хліба
.
next >
Date issued
63
2011
Has File(s)
63
true