Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-4 of 4 (Search time: 0.005 seconds).
  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2012Нові технічні рішення в проектуванні обладнання для теплової обробки харчової сировини. У 3 ч. Ч.2. Використання електроконтактного нагрівання в процесах жарення кулінарної продукціїЧеревко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Бабкіна, Ірина Володимирівна; Шевченко, Андрій Олександрович; Дьяков, Олександр Георгійович
2021Технологія кулінарної продукції з крокетної маси на основі борошна пшеничногоХаустова, Тетяна Миколаївна; Федак, Наталя Василівна
2015Технологія олії соняшникової капсульованої та її використання у складі салатівКоротаєва, Євгенія Олександрівна; Неклеса, Ольга Павлівна; Нагорний, Олександр Юрійович; Гринченко, Наталія Геннадіївна
2015Наукові аспекти технології солодких страв з капсульованими пробіотичними мікроорганізмамиКондратюк, Наталія Вячеславівна; Неклеса, Ольга Павлівна; Пивоваров, Євген Павлович