Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
01. Науково-методична діяльність співробітників ДБТУ
Наукові видання
Монографії
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-2 of 2 (Search time: 0.003 seconds).
previous
1
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2015
Технологічні аспекти виробництва напівфабрикатів м'ясних посічених заморожених із використанням емульсійних систем
Гринченко, Ольга Олексіївна
;
Дроменко, Олена Борисівна
;
Крайнюк, Людмила Миколаївна
;
Потапов, Володимир Олексійович
;
Янчева, Марина Олександрівна
2018
Технологічні основи виробництва напівфабрикатів м’ясних посічених заморожених з використанням композицій кріостабілізуючої дії
Янчева, Марина Олександрівна
;
Гринченко, Ольга Олексіївна
;
Погожих, Микола Іванович
;
Дроменко, Олена Борисівна
;
Желєва, Тетяна Сергіївна
Discover
Author
2
Гринченко, Ольга Олексіївна
2
Дроменко, Олена Борисівна
2
Янчева, Марина Олександрівна
1
Желєва, Тетяна Сергіївна
1
Крайнюк, Людмила Миколаївна
1
Погожих, Микола Іванович
1
Потапов, Володимир Олексійович
Subject
2
замороженні напівфабрикати
1
емульсії
1
зберігання
1
м'ясні січені вироби
1
м'ясопродукти
1
показники якості
1
технологія м'яса і м'ясопродуктів
1
фізико-хімічні властивості
Date issued
1
2015
1
2018
Has File(s)
2
true