Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/8669
Название: Нанотехнології добавок із хлорофіловмісних овочів з рекордним вмістом хлорофілу та інших БАР з використанням механодеструкції
Авторы: Павлюк, Р. Ю.
Погарська, В. В.
Коробець, Н. В.
Максимова, Н. П.
Гапонцева, О. В.
Ключевые слова: нанотехнологiï;хлорофіловмісні овочі;БАР;каротиноїди
Дата публикации: 2009
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Павлюк Р. Ю., Погарська В. В., Коробець Н. В., Максимова Н. П., Гапонцева О. В. Нанотехнології добавок із хлорофіловмісних овочів з рекордним вмістом хлорофілу та інших БАР з використанням механодеструкції. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 23-33.
Краткий осмотр (реферат): Науково обгрунтовано та розроблено нанотехнологiï порошкоподібних наноструктурованих добавок із хлорофіловмісних овочів з рекордним вмістом хлорофілу і каротиноїдів з використанням процесів механодеструкції та механоактивації, які дозволяють перевести БАР із зв'язаного стану з біополімерами У вільний (на 20...80%) та викликають руйнування біополімерів до їх складових (амінокислот, моноцукрів, галактуронової кислоти та ін.).
Scientifically motivated and is designed nanotechology powdery nanosticture additives from chlorophyll-containing vegetables with record contents of the chlorophyll and carotin with use the processes mehanodestructure and mehanoaktivacii, which allow to translate BAS from the coupled state with biopolimers in free (20...80%) and cause the damage of biopolimers to their constituents (aminoacid, monosaccharum, galacturonic acid other).
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8669
Располагается в коллекциях:Випуск 2 (10)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2009_2_6.pdf1.17 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.