Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8616
Назва: Інноваційні технології дієтичних харчових продуктів
Автори: Євлаш, Вікторія Владленівна
Серік, Максим Леонідович
Горбань, Віктор Григорович
Мурликіна, Наталя Віталіївна
Ключові слова: технологічна обробка;напівфабрикати;кулінарні виробі;страви з м’яса;яйця;молоко
Дата публікації: 2019
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Євлаш В. В., Серік М. Л, Горбань В. Г, Мурликіна Н. В. Інноваційні технології дієтичних харчових продуктів: опорний конспект лекцій для студентів освітнього ступеня магістр спеціальності 181 «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Дієтичне харчування та харчова безпека». Х.: ХДУХТ, 2019. 79 с.
Короткий огляд (реферат): Дисципліна «Інноваційні технології дієтичних харчових продуктів» є нормативною навчальною дисципліною. Вона як і ряд інших дисциплін сприятиме формуванню інтегральних компетентностей майбутніх фахівців, пов’язаних зі здатністю розв’язувати задачі і проблеми різного рівня складності наукового, технічного та педагогічного характеру у процесі навчання, науково-дослідної, освітньої діяльності та у виробничих умовах підприємств галузі, профільних установах, що передбачає застосування базових теоретичних знань, розвинутої системи логічного мислення, комплексу теорій та методів фундаментальних і прикладних наук. У ході вивчення дисципліни формуватимуться такі загальні компетентності як креативність, здатність до абстрактного мислення, аналізу та синтезу, застосовувати знання у практичних ситуаціях, працювати в команді та автономно, створювати комунікаційне середовище для налагодження співробітництва, у тому числі міжнародного.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8616
Розташовується у зібраннях:Курси лекцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ITDHP_KL_19.pdf1.6 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.