Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8616
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЄвлаш, Вікторія Владленівна-
dc.contributor.authorСерік, Максим Леонідович-
dc.contributor.authorГорбань, Віктор Григорович-
dc.contributor.authorМурликіна, Наталя Віталіївна-
dc.date.accessioned2022-10-13T11:59:30Z-
dc.date.available2022-10-13T11:59:30Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationЄвлаш В. В., Серік М. Л, Горбань В. Г, Мурликіна Н. В. Інноваційні технології дієтичних харчових продуктів: опорний конспект лекцій для студентів освітнього ступеня магістр спеціальності 181 «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Дієтичне харчування та харчова безпека». Х.: ХДУХТ, 2019. 79 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8616-
dc.description.abstractДисципліна «Інноваційні технології дієтичних харчових продуктів» є нормативною навчальною дисципліною. Вона як і ряд інших дисциплін сприятиме формуванню інтегральних компетентностей майбутніх фахівців, пов’язаних зі здатністю розв’язувати задачі і проблеми різного рівня складності наукового, технічного та педагогічного характеру у процесі навчання, науково-дослідної, освітньої діяльності та у виробничих умовах підприємств галузі, профільних установах, що передбачає застосування базових теоретичних знань, розвинутої системи логічного мислення, комплексу теорій та методів фундаментальних і прикладних наук. У ході вивчення дисципліни формуватимуться такі загальні компетентності як креативність, здатність до абстрактного мислення, аналізу та синтезу, застосовувати знання у практичних ситуаціях, працювати в команді та автономно, створювати комунікаційне середовище для налагодження співробітництва, у тому числі міжнародного.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.subjectтехнологічна обробкаuk_UA
dc.subjectнапівфабрикатиuk_UA
dc.subjectкулінарні виробіuk_UA
dc.subjectстрави з м’ясаuk_UA
dc.subjectяйцяuk_UA
dc.subjectмолокоuk_UA
dc.titleІнноваційні технології дієтичних харчових продуктівuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Курси лекцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ITDHP_KL_19.pdf1.6 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.