Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8616
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Євлаш, Вікторія Владленівна | - |
dc.contributor.author | Серік, Максим Леонідович | - |
dc.contributor.author | Горбань, Віктор Григорович | - |
dc.contributor.author | Мурликіна, Наталя Віталіївна | - |
dc.date.accessioned | 2022-10-13T11:59:30Z | - |
dc.date.available | 2022-10-13T11:59:30Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Євлаш В. В., Серік М. Л, Горбань В. Г, Мурликіна Н. В. Інноваційні технології дієтичних харчових продуктів: опорний конспект лекцій для студентів освітнього ступеня магістр спеціальності 181 «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Дієтичне харчування та харчова безпека». Х.: ХДУХТ, 2019. 79 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8616 | - |
dc.description.abstract | Дисципліна «Інноваційні технології дієтичних харчових продуктів» є нормативною навчальною дисципліною. Вона як і ряд інших дисциплін сприятиме формуванню інтегральних компетентностей майбутніх фахівців, пов’язаних зі здатністю розв’язувати задачі і проблеми різного рівня складності наукового, технічного та педагогічного характеру у процесі навчання, науково-дослідної, освітньої діяльності та у виробничих умовах підприємств галузі, профільних установах, що передбачає застосування базових теоретичних знань, розвинутої системи логічного мислення, комплексу теорій та методів фундаментальних і прикладних наук. У ході вивчення дисципліни формуватимуться такі загальні компетентності як креативність, здатність до абстрактного мислення, аналізу та синтезу, застосовувати знання у практичних ситуаціях, працювати в команді та автономно, створювати комунікаційне середовище для налагодження співробітництва, у тому числі міжнародного. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.subject | технологічна обробка | uk_UA |
dc.subject | напівфабрикати | uk_UA |
dc.subject | кулінарні виробі | uk_UA |
dc.subject | страви з м’яса | uk_UA |
dc.subject | яйця | uk_UA |
dc.subject | молоко | uk_UA |
dc.title | Інноваційні технології дієтичних харчових продуктів | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Курси лекцій |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ITDHP_KL_19.pdf | 1.6 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.