Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8616
Title: Інноваційні технології дієтичних харчових продуктів
Authors: Євлаш, Вікторія Владленівна
Серік, Максим Леонідович
Горбань, Віктор Григорович
Мурликіна, Наталя Віталіївна
Keywords: технологічна обробка;напівфабрикати;кулінарні виробі;страви з м’яса;яйця;молоко
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Євлаш В. В., Серік М. Л, Горбань В. Г, Мурликіна Н. В. Інноваційні технології дієтичних харчових продуктів: опорний конспект лекцій для студентів освітнього ступеня магістр спеціальності 181 «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Дієтичне харчування та харчова безпека». Х.: ХДУХТ, 2019. 79 с.
Abstract: Дисципліна «Інноваційні технології дієтичних харчових продуктів» є нормативною навчальною дисципліною. Вона як і ряд інших дисциплін сприятиме формуванню інтегральних компетентностей майбутніх фахівців, пов’язаних зі здатністю розв’язувати задачі і проблеми різного рівня складності наукового, технічного та педагогічного характеру у процесі навчання, науково-дослідної, освітньої діяльності та у виробничих умовах підприємств галузі, профільних установах, що передбачає застосування базових теоретичних знань, розвинутої системи логічного мислення, комплексу теорій та методів фундаментальних і прикладних наук. У ході вивчення дисципліни формуватимуться такі загальні компетентності як креативність, здатність до абстрактного мислення, аналізу та синтезу, застосовувати знання у практичних ситуаціях, працювати в команді та автономно, створювати комунікаційне середовище для налагодження співробітництва, у тому числі міжнародного.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8616
Appears in Collections:Курси лекцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ITDHP_KL_19.pdf1.6 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.