Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8592
Назва: | Гігієна та санітарія закладів ресторанного господарства та торгівлі |
Автори: | Євлаш, Вікторія Владленівна Газзаві-Рогозіна, Людмила Вікторівна Серік, Максим Леонідович Сеногонова, Людмила Іванівна |
Ключові слова: | гігієна;санітарний контроль;санітарія;гігієна грунту;особиста гігієна персоналу;дезінсекція;зоонози;харчові отруєння |
Дата публікації: | 2020 |
Видавництво: | Харків: Світ книг |
Бібліографічний опис: | Євлаш В. В., Газзаві-Рогозіна Л. В., Серік М. Л., Сєногонова Л. І. Гігієна та санітарія закладів ресторанного господарства та торгівлі: навчальний посібник-практикум. Х.: Світ Книг, 2020. 224 с. |
Короткий огляд (реферат): | Навчальна програма дисципліни «Гігієна та санітарія» вміщує учбовий матеріал, який обґрунтовує з наукових позицій важливі завдання професійної діяльності спеціалістів ресторанної справи, в тому числі – раціональну організацію санітарного режиму підприємств, яка забезпечує санітарно гігієнічну безпеку харчових продуктів, профілактику захворювань, що виникають внаслідок вживання недоброякісних продуктів харчування, та професійних захворювань. Метою дисципліни є засвоєння студентами науково-практичних знань в галузі гігієни і санітарії. Практикум розроблено у відповідності до навчальної програми, він містить короткі теоретичні відомості, завдання для самостійної роботи студентів в лабораторних умовах (контрольні питання, ситуаційні завдання, словник термінів). Практикум рекомендовано для здобувачів вищої освіти, він також буде корисним для учнів коледжів та ПТНЗ, а також всім, хто цікавиться питаннями гігієни та санітарії. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8592 |
ISBN: | 978-966-2678-67-3 |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні посібники |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Hihiena_Sanitar_P_2020.pdf | 4.05 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.