Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8592
Title: | Гігієна та санітарія закладів ресторанного господарства та торгівлі |
Authors: | Євлаш, Вікторія Владленівна Газзаві-Рогозіна, Людмила Вікторівна Серік, Максим Леонідович Сеногонова, Людмила Іванівна |
Keywords: | гігієна;санітарний контроль;санітарія;гігієна грунту;особиста гігієна персоналу;дезінсекція;зоонози;харчові отруєння |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | Харків: Світ книг |
Citation: | Євлаш В. В., Газзаві-Рогозіна Л. В., Серік М. Л., Сєногонова Л. І. Гігієна та санітарія закладів ресторанного господарства та торгівлі: навчальний посібник-практикум. Х.: Світ Книг, 2020. 224 с. |
Abstract: | Навчальна програма дисципліни «Гігієна та санітарія» вміщує учбовий матеріал, який обґрунтовує з наукових позицій важливі завдання професійної діяльності спеціалістів ресторанної справи, в тому числі – раціональну організацію санітарного режиму підприємств, яка забезпечує санітарно гігієнічну безпеку харчових продуктів, профілактику захворювань, що виникають внаслідок вживання недоброякісних продуктів харчування, та професійних захворювань. Метою дисципліни є засвоєння студентами науково-практичних знань в галузі гігієни і санітарії. Практикум розроблено у відповідності до навчальної програми, він містить короткі теоретичні відомості, завдання для самостійної роботи студентів в лабораторних умовах (контрольні питання, ситуаційні завдання, словник термінів). Практикум рекомендовано для здобувачів вищої освіти, він також буде корисним для учнів коледжів та ПТНЗ, а також всім, хто цікавиться питаннями гігієни та санітарії. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8592 |
ISBN: | 978-966-2678-67-3 |
Appears in Collections: | Навчальні посібники |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Hihiena_Sanitar_P_2020.pdf | 4.05 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.