Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8592
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЄвлаш, Вікторія Владленівна-
dc.contributor.authorГаззаві-Рогозіна, Людмила Вікторівна-
dc.contributor.authorСерік, Максим Леонідович-
dc.contributor.authorСеногонова, Людмила Іванівна-
dc.date.accessioned2022-10-13T09:29:08Z-
dc.date.available2022-10-13T09:29:08Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationЄвлаш В. В., Газзаві-Рогозіна Л. В., Серік М. Л., Сєногонова Л. І. Гігієна та санітарія закладів ресторанного господарства та торгівлі: навчальний посібник-практикум. Х.: Світ Книг, 2020. 224 с.uk_UA
dc.identifier.isbn978-966-2678-67-3-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8592-
dc.description.abstractНавчальна програма дисципліни «Гігієна та санітарія» вміщує учбовий матеріал, який обґрунтовує з наукових позицій важливі завдання професійної діяльності спеціалістів ресторанної справи, в тому числі – раціональну організацію санітарного режиму підприємств, яка забезпечує санітарно гігієнічну безпеку харчових продуктів, профілактику захворювань, що виникають внаслідок вживання недоброякісних продуктів харчування, та професійних захворювань. Метою дисципліни є засвоєння студентами науково-практичних знань в галузі гігієни і санітарії. Практикум розроблено у відповідності до навчальної програми, він містить короткі теоретичні відомості, завдання для самостійної роботи студентів в лабораторних умовах (контрольні питання, ситуаційні завдання, словник термінів). Практикум рекомендовано для здобувачів вищої освіти, він також буде корисним для учнів коледжів та ПТНЗ, а також всім, хто цікавиться питаннями гігієни та санітарії.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: Світ книгuk_UA
dc.subjectгігієнаuk_UA
dc.subjectсанітарний контрольuk_UA
dc.subjectсанітаріяuk_UA
dc.subjectгігієна грунтуuk_UA
dc.subjectособиста гігієна персоналуuk_UA
dc.subjectдезінсекціяuk_UA
dc.subjectзоонозиuk_UA
dc.subjectхарчові отруєнняuk_UA
dc.titleГігієна та санітарія закладів ресторанного господарства та торгівліuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Навчальні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Hihiena_Sanitar_P_2020.pdf4.05 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.