Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/8589
Назва: | Безпека продовольчої сировини і харчових продуктів |
Автори: | Євлаш, Вікторія Владленівна Газзаві-Рогозіна, Людмила Вікторівна Пілюгіна, Інна Сергіївна Сеногогова, Людмила Іванівна |
Ключові слова: | забруднювачі;санітарно-гігієнічна оцінка;біологічні контамінанти;паразитарні контамінанти;мікотоксини;фальсифікація;харчові добавки |
Дата публікації: | 2021 |
Видавництво: | Харків: Світ книг |
Бібліографічний опис: | Євлаш В. В., Газзаві-Рогозіна Л. В., Пілюгіна І. С., Сєногонова Л. І. Безпека продовольчої сировини і харчових продуктів: навчальний посібник-практикум. Х.: Світ Книг, 2021. 120 с. |
Короткий огляд (реферат): | Навчальна програма дисципліни «Безпека продовольчої сировини і харчових продуктів» вміщує учбовий матеріал, який обґрунтовує з наукових позицій важливі завдання професійної діяльності майбутніх спеціалістів. Гарантування безпеки і якості харчових продуктів є одним з основних завдань сучасного суспільства, від розв’язання якого залежить здоров’я населення. У навчальному посібнику викладено основні підходи до забезпечення безпеки харчових продуктів, дана класифікація контамінантів в харчовій продукції, відображені шляхи забруднення ними їжі. Розроблення конкретних рекомендацій щодо виробництва та застосування нових продуктів та харчових добавок, їх санітарно-гігієнічної оцінки, запобігання утворенню токсичних сполук під час зберігання продуктів та технологічної обробки. Практикум розроблено у відповідності до навчальної програми, він містить короткі теоретичні відомості, завдання для самостійної роботи студентів в лабораторних умовах (контрольні питання, словник термінів). Практикум рекомендовано для здобувачів вищої освіти, він також буде корисним для учнів коледжів та ПТНЗ, а також всім, хто цікавиться питаннями безпеки продовольчої сировини і харчових продуктів. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8589 |
ISBN: | 978-966-2678-67-3 |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні посібники |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
BEZPEKA_ PROD_SYROV_21.pdf | 2.73 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.