Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8589
Название: Безпека продовольчої сировини і харчових продуктів
Авторы: Євлаш, Вікторія Владленівна
Газзаві-Рогозіна, Людмила Вікторівна
Пілюгіна, Інна Сергіївна
Сеногогова, Людмила Іванівна
Ключевые слова: забруднювачі;санітарно-гігієнічна оцінка;біологічні контамінанти;паразитарні контамінанти;мікотоксини;фальсифікація;харчові добавки
Дата публикации: 2021
Издательство: Харків: Світ книг
Библиографическое описание: Євлаш В. В., Газзаві-Рогозіна Л. В., Пілюгіна І. С., Сєногонова Л. І. Безпека продовольчої сировини і харчових продуктів: навчальний посібник-практикум. Х.: Світ Книг, 2021. 120 с.
Краткий осмотр (реферат): Навчальна програма дисципліни «Безпека продовольчої сировини і харчових продуктів» вміщує учбовий матеріал, який обґрунтовує з наукових позицій важливі завдання професійної діяльності майбутніх спеціалістів. Гарантування безпеки і якості харчових продуктів є одним з основних завдань сучасного суспільства, від розв’язання якого залежить здоров’я населення. У навчальному посібнику викладено основні підходи до забезпечення безпеки харчових продуктів, дана класифікація контамінантів в харчовій продукції, відображені шляхи забруднення ними їжі. Розроблення конкретних рекомендацій щодо виробництва та застосування нових продуктів та харчових добавок, їх санітарно-гігієнічної оцінки, запобігання утворенню токсичних сполук під час зберігання продуктів та технологічної обробки. Практикум розроблено у відповідності до навчальної програми, він містить короткі теоретичні відомості, завдання для самостійної роботи студентів в лабораторних умовах (контрольні питання, словник термінів). Практикум рекомендовано для здобувачів вищої освіти, він також буде корисним для учнів коледжів та ПТНЗ, а також всім, хто цікавиться питаннями безпеки продовольчої сировини і харчових продуктів.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8589
ISBN: 978-966-2678-67-3
Располагается в коллекциях:Навчальні посібники

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
BEZPEKA_ PROD_SYROV_21.pdf2.73 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.