Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8589
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Євлаш, Вікторія Владленівна | - |
dc.contributor.author | Газзаві-Рогозіна, Людмила Вікторівна | - |
dc.contributor.author | Пілюгіна, Інна Сергіївна | - |
dc.contributor.author | Сеногогова, Людмила Іванівна | - |
dc.date.accessioned | 2022-10-13T09:16:20Z | - |
dc.date.available | 2022-10-13T09:16:20Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Євлаш В. В., Газзаві-Рогозіна Л. В., Пілюгіна І. С., Сєногонова Л. І. Безпека продовольчої сировини і харчових продуктів: навчальний посібник-практикум. Х.: Світ Книг, 2021. 120 с. | uk_UA |
dc.identifier.isbn | 978-966-2678-67-3 | - |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8589 | - |
dc.description.abstract | Навчальна програма дисципліни «Безпека продовольчої сировини і харчових продуктів» вміщує учбовий матеріал, який обґрунтовує з наукових позицій важливі завдання професійної діяльності майбутніх спеціалістів. Гарантування безпеки і якості харчових продуктів є одним з основних завдань сучасного суспільства, від розв’язання якого залежить здоров’я населення. У навчальному посібнику викладено основні підходи до забезпечення безпеки харчових продуктів, дана класифікація контамінантів в харчовій продукції, відображені шляхи забруднення ними їжі. Розроблення конкретних рекомендацій щодо виробництва та застосування нових продуктів та харчових добавок, їх санітарно-гігієнічної оцінки, запобігання утворенню токсичних сполук під час зберігання продуктів та технологічної обробки. Практикум розроблено у відповідності до навчальної програми, він містить короткі теоретичні відомості, завдання для самостійної роботи студентів в лабораторних умовах (контрольні питання, словник термінів). Практикум рекомендовано для здобувачів вищої освіти, він також буде корисним для учнів коледжів та ПТНЗ, а також всім, хто цікавиться питаннями безпеки продовольчої сировини і харчових продуктів. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: Світ книг | uk_UA |
dc.subject | забруднювачі | uk_UA |
dc.subject | санітарно-гігієнічна оцінка | uk_UA |
dc.subject | біологічні контамінанти | uk_UA |
dc.subject | паразитарні контамінанти | uk_UA |
dc.subject | мікотоксини | uk_UA |
dc.subject | фальсифікація | uk_UA |
dc.subject | харчові добавки | uk_UA |
dc.title | Безпека продовольчої сировини і харчових продуктів | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Навчальні посібники |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
BEZPEKA_ PROD_SYROV_21.pdf | 2.73 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.