Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8589
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЄвлаш, Вікторія Владленівна-
dc.contributor.authorГаззаві-Рогозіна, Людмила Вікторівна-
dc.contributor.authorПілюгіна, Інна Сергіївна-
dc.contributor.authorСеногогова, Людмила Іванівна-
dc.date.accessioned2022-10-13T09:16:20Z-
dc.date.available2022-10-13T09:16:20Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationЄвлаш В. В., Газзаві-Рогозіна Л. В., Пілюгіна І. С., Сєногонова Л. І. Безпека продовольчої сировини і харчових продуктів: навчальний посібник-практикум. Х.: Світ Книг, 2021. 120 с.uk_UA
dc.identifier.isbn978-966-2678-67-3-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8589-
dc.description.abstractНавчальна програма дисципліни «Безпека продовольчої сировини і харчових продуктів» вміщує учбовий матеріал, який обґрунтовує з наукових позицій важливі завдання професійної діяльності майбутніх спеціалістів. Гарантування безпеки і якості харчових продуктів є одним з основних завдань сучасного суспільства, від розв’язання якого залежить здоров’я населення. У навчальному посібнику викладено основні підходи до забезпечення безпеки харчових продуктів, дана класифікація контамінантів в харчовій продукції, відображені шляхи забруднення ними їжі. Розроблення конкретних рекомендацій щодо виробництва та застосування нових продуктів та харчових добавок, їх санітарно-гігієнічної оцінки, запобігання утворенню токсичних сполук під час зберігання продуктів та технологічної обробки. Практикум розроблено у відповідності до навчальної програми, він містить короткі теоретичні відомості, завдання для самостійної роботи студентів в лабораторних умовах (контрольні питання, словник термінів). Практикум рекомендовано для здобувачів вищої освіти, він також буде корисним для учнів коледжів та ПТНЗ, а також всім, хто цікавиться питаннями безпеки продовольчої сировини і харчових продуктів.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: Світ книгuk_UA
dc.subjectзабруднювачіuk_UA
dc.subjectсанітарно-гігієнічна оцінкаuk_UA
dc.subjectбіологічні контамінантиuk_UA
dc.subjectпаразитарні контамінантиuk_UA
dc.subjectмікотоксиниuk_UA
dc.subjectфальсифікаціяuk_UA
dc.subjectхарчові добавкиuk_UA
dc.titleБезпека продовольчої сировини і харчових продуктівuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Навчальні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
BEZPEKA_ PROD_SYROV_21.pdf2.73 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.