Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8439
Назва: Зберігання харчових продуктів
Автори: Одарченко, Андрій Миколайович
Карпенко, Зінаїда Павлівна
Татар, Лариса Василівна
Ключові слова: харчові продукти;зберігання;зберігання харчових продуктів
Дата публікації: 2020
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Зберігання харчових продуктів : методичні вказівки для самостійного вивчення студентам денної та заочної форм здобуття освіти, що навчаються за спеціальністю 0.76 "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність" ступеню освіти бакалавр / уклад. : Д. М. Одарченко, З. П. Карпенко, Л. В. Татар. Х. : ХДУХТ, 2020. 50 с.
Короткий огляд (реферат): Вивчення дисципліни "Зберігання харчових продуктів" ставить завдання навчити майбутніх фахівців теоретичним основам і практичним навичкам з питань оптимальних умов та сучасних способів зберігання сировини та харчових продуктів для професійної діяльності у сфері підприємництва, торгівлі та біржової діяльності. Методичні вказівки для самостійної роботи з дисципліни "Зберігання харчових продуктів" розроблено для студентів факультету управління торговельно-підприємницькою та митною діяльністю. Метою самостійної підготовки є закріплення теоретичних знань студентів, отримання практичних навичок і розвиток самостійного мислення.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8439
Розташовується у зібраннях:Методичні вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
metod_vkaz_samost_rob_Zberigannya_harch_produktiv_2020.pdf856.85 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.