Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/8439
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Одарченко, Андрій Миколайович | - |
dc.contributor.author | Карпенко, Зінаїда Павлівна | - |
dc.contributor.author | Татар, Лариса Василівна | - |
dc.date.accessioned | 2022-10-11T22:33:12Z | - |
dc.date.available | 2022-10-11T22:33:12Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Зберігання харчових продуктів : методичні вказівки для самостійного вивчення студентам денної та заочної форм здобуття освіти, що навчаються за спеціальністю 0.76 "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність" ступеню освіти бакалавр / уклад. : Д. М. Одарченко, З. П. Карпенко, Л. В. Татар. Х. : ХДУХТ, 2020. 50 с. | - |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8439 | - |
dc.description.abstract | Вивчення дисципліни "Зберігання харчових продуктів" ставить завдання навчити майбутніх фахівців теоретичним основам і практичним навичкам з питань оптимальних умов та сучасних способів зберігання сировини та харчових продуктів для професійної діяльності у сфері підприємництва, торгівлі та біржової діяльності. Методичні вказівки для самостійної роботи з дисципліни "Зберігання харчових продуктів" розроблено для студентів факультету управління торговельно-підприємницькою та митною діяльністю. Метою самостійної підготовки є закріплення теоретичних знань студентів, отримання практичних навичок і розвиток самостійного мислення. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | харчові продукти | uk_UA |
dc.subject | зберігання | uk_UA |
dc.subject | зберігання харчових продуктів | uk_UA |
dc.title | Зберігання харчових продуктів | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
metod_vkaz_samost_rob_Zberigannya_harch_produktiv_2020.pdf | 856.85 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.