Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/8439
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorОдарченко, Андрій Миколайович-
dc.contributor.authorКарпенко, Зінаїда Павлівна-
dc.contributor.authorТатар, Лариса Василівна-
dc.date.accessioned2022-10-11T22:33:12Z-
dc.date.available2022-10-11T22:33:12Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationЗберігання харчових продуктів : методичні вказівки для самостійного вивчення студентам денної та заочної форм здобуття освіти, що навчаються за спеціальністю 0.76 "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність" ступеню освіти бакалавр / уклад. : Д. М. Одарченко, З. П. Карпенко, Л. В. Татар. Х. : ХДУХТ, 2020. 50 с.-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8439-
dc.description.abstractВивчення дисципліни "Зберігання харчових продуктів" ставить завдання навчити майбутніх фахівців теоретичним основам і практичним навичкам з питань оптимальних умов та сучасних способів зберігання сировини та харчових продуктів для професійної діяльності у сфері підприємництва, торгівлі та біржової діяльності. Методичні вказівки для самостійної роботи з дисципліни "Зберігання харчових продуктів" розроблено для студентів факультету управління торговельно-підприємницькою та митною діяльністю. Метою самостійної підготовки є закріплення теоретичних знань студентів, отримання практичних навичок і розвиток самостійного мислення.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectхарчові продуктиuk_UA
dc.subjectзберіганняuk_UA
dc.subjectзберігання харчових продуктівuk_UA
dc.titleЗберігання харчових продуктівuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
metod_vkaz_samost_rob_Zberigannya_harch_produktiv_2020.pdf856.85 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.