Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8439
Title: | Зберігання харчових продуктів |
Authors: | Одарченко, Андрій Миколайович Карпенко, Зінаїда Павлівна Татар, Лариса Василівна |
Keywords: | харчові продукти;зберігання;зберігання харчових продуктів |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Зберігання харчових продуктів : методичні вказівки для самостійного вивчення студентам денної та заочної форм здобуття освіти, що навчаються за спеціальністю 0.76 "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність" ступеню освіти бакалавр / уклад. : Д. М. Одарченко, З. П. Карпенко, Л. В. Татар. Х. : ХДУХТ, 2020. 50 с. |
Abstract: | Вивчення дисципліни "Зберігання харчових продуктів" ставить завдання навчити майбутніх фахівців теоретичним основам і практичним навичкам з питань оптимальних умов та сучасних способів зберігання сировини та харчових продуктів для професійної діяльності у сфері підприємництва, торгівлі та біржової діяльності. Методичні вказівки для самостійної роботи з дисципліни "Зберігання харчових продуктів" розроблено для студентів факультету управління торговельно-підприємницькою та митною діяльністю. Метою самостійної підготовки є закріплення теоретичних знань студентів, отримання практичних навичок і розвиток самостійного мислення. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8439 |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
metod_vkaz_samost_rob_Zberigannya_harch_produktiv_2020.pdf | 856.85 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.