Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8430
Назва: Управління якістю товарів
Автори: Карбівнича, Тетяна Василівна
Тихонченко, Руслан Сергійович
Татар, Лариса Василівна
Ключові слова: управління;якість товарів;управління якістю товарів
Дата публікації: 2019
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Управління якістю товарів : Методичні вказівки та завдання для практичних занять / уклад. : Т. В. Карбівнича, Р. С. Тихонченко, Л. В. Татар. Х. : ХДУХТ, 2019. 51 с.
Короткий огляд (реферат): При вивченні дисципліни «Управління якістю товарів» здобувачі повинні придбати необхідний рівень компетентностей, що дозволять їм приймати обґрунтовані рішення в різних сферах діяльності, пов’язаних з управлінням якістю товарів. Робочою програмою передбачено викладання курсу лекцій, проведення практичних занять та самостійне вивчення окремих розділів програми за допомогою рекомендованої літератури. Методичні вказівки та практичні заняття передбачають вивчення теоретичного матеріалу, відповідь на контрольні запитання для самоперевірки; виконання конкретних практичних завдань по зазначеним темам.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8430
Розташовується у зібраннях:Методичні вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
met_vkaz_ta_praktich_zanyattya_Upravlinnya_yakistyu_tovariv_2019.pdf1.33 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.