Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8430
Название: Управління якістю товарів
Авторы: Карбівнича, Тетяна Василівна
Тихонченко, Руслан Сергійович
Татар, Лариса Василівна
Ключевые слова: управління;якість товарів;управління якістю товарів
Дата публикации: 2019
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Управління якістю товарів : Методичні вказівки та завдання для практичних занять / уклад. : Т. В. Карбівнича, Р. С. Тихонченко, Л. В. Татар. Х. : ХДУХТ, 2019. 51 с.
Краткий осмотр (реферат): При вивченні дисципліни «Управління якістю товарів» здобувачі повинні придбати необхідний рівень компетентностей, що дозволять їм приймати обґрунтовані рішення в різних сферах діяльності, пов’язаних з управлінням якістю товарів. Робочою програмою передбачено викладання курсу лекцій, проведення практичних занять та самостійне вивчення окремих розділів програми за допомогою рекомендованої літератури. Методичні вказівки та практичні заняття передбачають вивчення теоретичного матеріалу, відповідь на контрольні запитання для самоперевірки; виконання конкретних практичних завдань по зазначеним темам.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8430
Располагается в коллекциях:Методичні вказівки

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
met_vkaz_ta_praktich_zanyattya_Upravlinnya_yakistyu_tovariv_2019.pdf1.33 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.