Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8402
Назва: | Матеріалознавство та основи технології виробництва споживчих товарів |
Автори: | Захаренко, Віталій Олександрович Колесник, Тетяна Леонідівна |
Ключові слова: | матеріалознавство;технологія виробництва;споживчі товари |
Дата публікації: | 2016 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Матеріалознавство та основи технології виробництва споживчих товарів : методичні вказівки до виконання курсової роботи для студентів денної та заочної форм навчання ступеня освіти бакалавр факультету управління торговельно-підприємницькою та митною діяльністю / уклад. : В. О. Захаренко, Т. Л. Колесник. Х. : ХДУХТ, 2016. 46 с. |
Короткий огляд (реферат): | Методичні вказівки до виконання курсової роботи "Матеріалознавство та основи технології виробництва споживчих товарів" допоможуть студентам правильно обрати тему роботи, вивчити послідовність етапів виконання курсової роботи, глибше ознайомитися з вимогами до виконання наукової роботи. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8402 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні вказівки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Met_vkaz_dlya_kursovih_robit_Materialozn_ta_osnovi_tehnol_virobn_spozhivch_tovariv_2016.pdf | 379.76 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.