Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/8402
Название: Матеріалознавство та основи технології виробництва споживчих товарів
Авторы: Захаренко, Віталій Олександрович
Колесник, Тетяна Леонідівна
Ключевые слова: матеріалознавство;технологія виробництва;споживчі товари
Дата публикации: 2016
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Матеріалознавство та основи технології виробництва споживчих товарів : методичні вказівки до виконання курсової роботи для студентів денної та заочної форм навчання ступеня освіти бакалавр факультету управління торговельно-підприємницькою та митною діяльністю / уклад. : В. О. Захаренко, Т. Л. Колесник. Х. : ХДУХТ, 2016. 46 с.
Краткий осмотр (реферат): Методичні вказівки до виконання курсової роботи "Матеріалознавство та основи технології виробництва споживчих товарів" допоможуть студентам правильно обрати тему роботи, вивчити послідовність етапів виконання курсової роботи, глибше ознайомитися з вимогами до виконання наукової роботи.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8402
Располагается в коллекциях:Методичні вказівки

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Met_vkaz_dlya_kursovih_robit_Materialozn_ta_osnovi_tehnol_virobn_spozhivch_tovariv_2016.pdf379.76 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.