Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8402
Title: Матеріалознавство та основи технології виробництва споживчих товарів
Authors: Захаренко, Віталій Олександрович
Колесник, Тетяна Леонідівна
Keywords: матеріалознавство;технологія виробництва;споживчі товари
Issue Date: 2016
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Матеріалознавство та основи технології виробництва споживчих товарів : методичні вказівки до виконання курсової роботи для студентів денної та заочної форм навчання ступеня освіти бакалавр факультету управління торговельно-підприємницькою та митною діяльністю / уклад. : В. О. Захаренко, Т. Л. Колесник. Х. : ХДУХТ, 2016. 46 с.
Abstract: Методичні вказівки до виконання курсової роботи "Матеріалознавство та основи технології виробництва споживчих товарів" допоможуть студентам правильно обрати тему роботи, вивчити послідовність етапів виконання курсової роботи, глибше ознайомитися з вимогами до виконання наукової роботи.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8402
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Met_vkaz_dlya_kursovih_robit_Materialozn_ta_osnovi_tehnol_virobn_spozhivch_tovariv_2016.pdf379.76 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.