Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8396
Название: Лінійна оцінка будови тіла корів м‘ясних порід
Авторы: Криворучко, Ю. І.
Зандарян, В. А.
Дата публикации: 2017
Издательство: Харків: РВВ ХДЗВА
Библиографическое описание: Криворучко Ю. І., Зандарян В. А. Лінійна оцінка будови тіла корів м‘ясних порід: методичні вказівки і завдання для студентів 4 курсу факультету технологій продукції тваринництва та менеджменту зі спеціальності 204 - «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» з дисципліни «Технологія виробництва яловичини». Харків: РВВ ХДЗВА, 2017. 16 с.
Краткий осмотр (реферат): Основною призначеністю і завданням лінійної оцінки є обґрунтування методів лінійного оцінювання корів м‘ясних порід за єдиною кількісною шкалою порівняно з модельним типом та встановлення об‘єктивних вимог до їх конституції для визначення ступеня вираженості біологічних та морфологічних особливостей важливих статей екстер‘єру. Використання методики лінійної оцінки м‘ясних корів дозволяє покращити окремі ознаки екстер‘єру тварин, наблизивши їх до модельного типу. Модельний тип корів - тип тварин, який забезпечує високий рівень довічної відтворної здатності, молочності, та здоров’я під час експлуатації в умовах стійлового утримання та на природних пасовищах. Лінійне оцінювання - об’єктивне визначення ступеня вираженості біологічних та морфологічних особливостей конкретної статі корів м’ясних порід за єдиною кількісною шкалою порівняно з модельним її типом.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8396
Располагается в коллекциях:Методичні вказівки

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
M_budova_tila_17.pdf718.47 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.