Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8396
Назва: Лінійна оцінка будови тіла корів м‘ясних порід
Автори: Криворучко, Ю. І.
Зандарян, В. А.
Дата публікації: 2017
Видавництво: Харків: РВВ ХДЗВА
Бібліографічний опис: Криворучко Ю. І., Зандарян В. А. Лінійна оцінка будови тіла корів м‘ясних порід: методичні вказівки і завдання для студентів 4 курсу факультету технологій продукції тваринництва та менеджменту зі спеціальності 204 - «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» з дисципліни «Технологія виробництва яловичини». Харків: РВВ ХДЗВА, 2017. 16 с.
Короткий огляд (реферат): Основною призначеністю і завданням лінійної оцінки є обґрунтування методів лінійного оцінювання корів м‘ясних порід за єдиною кількісною шкалою порівняно з модельним типом та встановлення об‘єктивних вимог до їх конституції для визначення ступеня вираженості біологічних та морфологічних особливостей важливих статей екстер‘єру. Використання методики лінійної оцінки м‘ясних корів дозволяє покращити окремі ознаки екстер‘єру тварин, наблизивши їх до модельного типу. Модельний тип корів - тип тварин, який забезпечує високий рівень довічної відтворної здатності, молочності, та здоров’я під час експлуатації в умовах стійлового утримання та на природних пасовищах. Лінійне оцінювання - об’єктивне визначення ступеня вираженості біологічних та морфологічних особливостей конкретної статі корів м’ясних порід за єдиною кількісною шкалою порівняно з модельним її типом.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8396
Розташовується у зібраннях:Методичні вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
M_budova_tila_17.pdf718.47 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.