Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8389
Назва: Виробництво яловичини в умовах м`ясного скотарства
Автори: Криворучко, Ю. І.
Зандарян, В. А.
Дата публікації: 2018
Видавництво: Харків: РВВ ХДЗВА
Бібліографічний опис: Криворучко Ю. І., Зандарян В. А. Виробництво яловичини в умовах м`ясного скотарства. Методичні вказівки і завдання для лабораторно-практичних занять з напряму підготовки "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" – 204 з дисципліни "Технологія виробництва яловичини". Харків: РВВ ХДЗВА, 2018. 17 С.
Короткий огляд (реферат): М’ясне скотарство – це специфічна, самостійна галузь тваринництва, основними продуктами якої є високоякісна яловичина і важковагові шкури. В господарствах по виробництву яловичини перспективним є запровадження прогресивних систем утримання худоби, в результаті яких середньодобові прирости були б на рівні 1 кг та більше, простота технології, мінімальна вартість скотомісця, створення умов для комплексної економічної та надійної механізації, оптимальних умов та технологічних параметрів утримання, які б забезпечували мінімальні стресові навантаження на організм тварин. Система утримання худоби повинна включати увесь технологічний цикл вирощування та відгодівлі худоби. Головними умовами високої ефективності системи утримання худоби є поступова адаптація тварин до даної технології, виробництво максимальної кількості продукції при мінімальних затратах праці та коштів, раціональної організації відтворення, кормової бази, інтенсивну відгодівлю, механізацію і автоматизацію виробничих процесів, ветеринарне забезпечення худоби, раціональна організація праці.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8389
Розташовується у зібраннях:Методичні вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
M_yalovychyna_18.pdf439.01 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.