Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8389
Назва: | Виробництво яловичини в умовах м`ясного скотарства |
Автори: | Криворучко, Ю. І. Зандарян, В. А. |
Дата публікації: | 2018 |
Видавництво: | Харків: РВВ ХДЗВА |
Бібліографічний опис: | Криворучко Ю. І., Зандарян В. А. Виробництво яловичини в умовах м`ясного скотарства. Методичні вказівки і завдання для лабораторно-практичних занять з напряму підготовки "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" – 204 з дисципліни "Технологія виробництва яловичини". Харків: РВВ ХДЗВА, 2018. 17 С. |
Короткий огляд (реферат): | М’ясне скотарство – це специфічна, самостійна галузь тваринництва, основними продуктами якої є високоякісна яловичина і важковагові шкури. В господарствах по виробництву яловичини перспективним є запровадження прогресивних систем утримання худоби, в результаті яких середньодобові прирости були б на рівні 1 кг та більше, простота технології, мінімальна вартість скотомісця, створення умов для комплексної економічної та надійної механізації, оптимальних умов та технологічних параметрів утримання, які б забезпечували мінімальні стресові навантаження на організм тварин. Система утримання худоби повинна включати увесь технологічний цикл вирощування та відгодівлі худоби. Головними умовами високої ефективності системи утримання худоби є поступова адаптація тварин до даної технології, виробництво максимальної кількості продукції при мінімальних затратах праці та коштів, раціональної організації відтворення, кормової бази, інтенсивну відгодівлю, механізацію і автоматизацію виробничих процесів, ветеринарне забезпечення худоби, раціональна організація праці. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8389 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні вказівки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
M_yalovychyna_18.pdf | 439.01 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.