Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8389
Название: Виробництво яловичини в умовах м`ясного скотарства
Авторы: Криворучко, Ю. І.
Зандарян, В. А.
Дата публикации: 2018
Издательство: Харків: РВВ ХДЗВА
Библиографическое описание: Криворучко Ю. І., Зандарян В. А. Виробництво яловичини в умовах м`ясного скотарства. Методичні вказівки і завдання для лабораторно-практичних занять з напряму підготовки "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" – 204 з дисципліни "Технологія виробництва яловичини". Харків: РВВ ХДЗВА, 2018. 17 С.
Краткий осмотр (реферат): М’ясне скотарство – це специфічна, самостійна галузь тваринництва, основними продуктами якої є високоякісна яловичина і важковагові шкури. В господарствах по виробництву яловичини перспективним є запровадження прогресивних систем утримання худоби, в результаті яких середньодобові прирости були б на рівні 1 кг та більше, простота технології, мінімальна вартість скотомісця, створення умов для комплексної економічної та надійної механізації, оптимальних умов та технологічних параметрів утримання, які б забезпечували мінімальні стресові навантаження на організм тварин. Система утримання худоби повинна включати увесь технологічний цикл вирощування та відгодівлі худоби. Головними умовами високої ефективності системи утримання худоби є поступова адаптація тварин до даної технології, виробництво максимальної кількості продукції при мінімальних затратах праці та коштів, раціональної організації відтворення, кормової бази, інтенсивну відгодівлю, механізацію і автоматизацію виробничих процесів, ветеринарне забезпечення худоби, раціональна організація праці.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8389
Располагается в коллекциях:Методичні вказівки

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
M_yalovychyna_18.pdf439.01 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.