Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8268
Title: | Сучасні досягнення харчової науки |
Authors: | Ладика, В. І. Шильман, Л. З. Перцевой, Ф. В. Пивоваров, П. П. Гринченко, О. О. Гурський, П. В. Тищенко, О. П. Гринченко, Н. Г. Сукманов, В. О. Демідов, І. М. Горальчук, А. Б. Мазуренко, І. К. Шульга, О. С. Каратаєва, Є. О. Мельник, О. Ю. Крапивницька, І. О. Чорна, А. І. Нагорний, О. Ю. Омельченко, С. Б. Боковець, С. П. |
Keywords: | структуроутворення;напівфабрикати;іонотропні гелі;соуси капсульовані;NaKMЦ;соуси томатні;харчові жири;видобування олій;адсорбційне очищення;дезодорація;їстівні плівки |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Херсон : Олді+ |
Citation: | Сучасні досягнення харчової науки : навчальний посібник для студентів і аспірантів спеціальності 181 «Харчові технології» : У 2-х ч. Ч. 2 / Ладика В. І., Шильман Л. З., Перцевой Ф. В. та ін. ; за заг. редакцією Ладики В. І. Херсон : Олді+, 2022. 352 с. |
Abstract: | Уперше в Україні підготовлено посібник із виконання наукової роботи з технології харчової продукції. Посібник розроблено у двох частинах. У частині 1 містяться методологічні основи наукової роботи та сучасні методи дослідження харчових речовин і продуктів. У частині 2 наведено приклади проведення досліджень у різних видах харчової продукції. Посібник створений колективом авторів – провідних науковців галузі – під керівництвом академіка В. І. Ладики і буде корисним студентам та аспірантам під час підготовки випускних робіт. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8268 |
ISBN: | 978-966-289-581-0 |
Appears in Collections: | Навчальні посібники |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
NP_Suchasni_ dosyahn_21_2.pdf | 26.47 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.