Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8268
Title: Сучасні досягнення харчової науки
Authors: Ладика, В. І.
Шильман, Л. З.
Перцевой, Ф. В.
Пивоваров, П. П.
Гринченко, О. О.
Гурський, П. В.
Тищенко, О. П.
Гринченко, Н. Г.
Сукманов, В. О.
Демідов, І. М.
Горальчук, А. Б.
Мазуренко, І. К.
Шульга, О. С.
Каратаєва, Є. О.
Мельник, О. Ю.
Крапивницька, І. О.
Чорна, А. І.
Нагорний, О. Ю.
Омельченко, С. Б.
Боковець, С. П.
Keywords: структуроутворення;напівфабрикати;іонотропні гелі;соуси капсульовані;NaKMЦ;соуси томатні;харчові жири;видобування олій;адсорбційне очищення;дезодорація;їстівні плівки
Issue Date: 2022
Publisher: Херсон : Олді+
Citation: Сучасні досягнення харчової науки : навчальний посібник для студентів і аспірантів спеціальності 181 «Харчові технології» : У 2-х ч. Ч. 2 / Ладика В. І., Шильман Л. З., Перцевой Ф. В. та ін. ; за заг. редакцією Ладики В. І. Херсон : Олді+, 2022. 352 с.
Abstract: Уперше в Україні підготовлено посібник із виконання наукової роботи з технології харчової продукції. Посібник розроблено у двох частинах. У частині 1 містяться методологічні основи наукової роботи та сучасні методи дослідження харчових речовин і продуктів. У частині 2 наведено приклади проведення досліджень у різних видах харчової продукції. Посібник створений колективом авторів – провідних науковців галузі – під керівництвом академіка В. І. Ладики і буде корисним студентам та аспірантам під час підготовки випускних робіт.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8268
ISBN: 978-966-289-581-0
Appears in Collections:Навчальні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
NP_Suchasni_ dosyahn_21_2.pdf26.47 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.