Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8268
Название: Сучасні досягнення харчової науки
Авторы: Ладика, В. І.
Шильман, Л. З.
Перцевой, Ф. В.
Пивоваров, П. П.
Гринченко, О. О.
Гурський, П. В.
Тищенко, О. П.
Гринченко, Н. Г.
Сукманов, В. О.
Демідов, І. М.
Горальчук, А. Б.
Мазуренко, І. К.
Шульга, О. С.
Каратаєва, Є. О.
Мельник, О. Ю.
Крапивницька, І. О.
Чорна, А. І.
Нагорний, О. Ю.
Омельченко, С. Б.
Боковець, С. П.
Ключевые слова: структуроутворення;напівфабрикати;іонотропні гелі;соуси капсульовані;NaKMЦ;соуси томатні;харчові жири;видобування олій;адсорбційне очищення;дезодорація;їстівні плівки
Дата публикации: 2022
Издательство: Херсон : Олді+
Библиографическое описание: Сучасні досягнення харчової науки : навчальний посібник для студентів і аспірантів спеціальності 181 «Харчові технології» : У 2-х ч. Ч. 2 / Ладика В. І., Шильман Л. З., Перцевой Ф. В. та ін. ; за заг. редакцією Ладики В. І. Херсон : Олді+, 2022. 352 с.
Краткий осмотр (реферат): Уперше в Україні підготовлено посібник із виконання наукової роботи з технології харчової продукції. Посібник розроблено у двох частинах. У частині 1 містяться методологічні основи наукової роботи та сучасні методи дослідження харчових речовин і продуктів. У частині 2 наведено приклади проведення досліджень у різних видах харчової продукції. Посібник створений колективом авторів – провідних науковців галузі – під керівництвом академіка В. І. Ладики і буде корисним студентам та аспірантам під час підготовки випускних робіт.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8268
ISBN: 978-966-289-581-0
Располагается в коллекциях:Навчальні посібники

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
NP_Suchasni_ dosyahn_21_2.pdf26.47 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.