Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8268
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЛадика, В. І.-
dc.contributor.authorШильман, Л. З.-
dc.contributor.authorПерцевой, Ф. В.-
dc.contributor.authorПивоваров, П. П.-
dc.contributor.authorГринченко, О. О.-
dc.contributor.authorГурський, П. В.-
dc.contributor.authorТищенко, О. П.-
dc.contributor.authorГринченко, Н. Г.-
dc.contributor.authorСукманов, В. О.-
dc.contributor.authorДемідов, І. М.-
dc.contributor.authorГоральчук, А. Б.-
dc.contributor.authorМазуренко, І. К.-
dc.contributor.authorШульга, О. С.-
dc.contributor.authorКаратаєва, Є. О.-
dc.contributor.authorМельник, О. Ю.-
dc.contributor.authorКрапивницька, І. О.-
dc.contributor.authorЧорна, А. І.-
dc.contributor.authorНагорний, О. Ю.-
dc.contributor.authorОмельченко, С. Б.-
dc.contributor.authorБоковець, С. П.-
dc.date.accessioned2022-10-10T10:13:50Z-
dc.date.available2022-10-10T10:13:50Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationСучасні досягнення харчової науки : навчальний посібник для студентів і аспірантів спеціальності 181 «Харчові технології» : У 2-х ч. Ч. 2 / Ладика В. І., Шильман Л. З., Перцевой Ф. В. та ін. ; за заг. редакцією Ладики В. І. Херсон : Олді+, 2022. 352 с.uk_UA
dc.identifier.isbn978-966-289-581-0-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8268-
dc.description.abstractУперше в Україні підготовлено посібник із виконання наукової роботи з технології харчової продукції. Посібник розроблено у двох частинах. У частині 1 містяться методологічні основи наукової роботи та сучасні методи дослідження харчових речовин і продуктів. У частині 2 наведено приклади проведення досліджень у різних видах харчової продукції. Посібник створений колективом авторів – провідних науковців галузі – під керівництвом академіка В. І. Ладики і буде корисним студентам та аспірантам під час підготовки випускних робіт.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХерсон : Олді+uk_UA
dc.subjectструктуроутворенняuk_UA
dc.subjectнапівфабрикатиuk_UA
dc.subjectіонотропні геліuk_UA
dc.subjectсоуси капсульованіuk_UA
dc.subjectNaKMЦuk_UA
dc.subjectсоуси томатніuk_UA
dc.subjectхарчові жириuk_UA
dc.subjectвидобування олійuk_UA
dc.subjectадсорбційне очищенняuk_UA
dc.subjectдезодораціяuk_UA
dc.subjectїстівні плівкиuk_UA
dc.titleСучасні досягнення харчової наукиuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Навчальні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
NP_Suchasni_ dosyahn_21_2.pdf26.47 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.