Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8130
Title: | Товарознавство. Харчові продукти з генетично модифікованої сировини |
Authors: | Дубініна, Антоніна Анатоліївна Янчева, Марина Олександрівна Ольховська, Вікторія Сергіївна Непочатих, Тетяна Анатоліївна |
Keywords: | товарознавство;харчові продукти;генетично модифікована сировина |
Issue Date: | 2015 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Дубініна А. А., Янчева М. О., Ольховська В. С., Непочатих Т. А. Товарознавство. Харчові продукти з генетично модифікованої сировини : навч. посіб. Х. : ХДУХТ, 2015. 267 с. |
Abstract: | У посібнику розглянуто проблеми і питання створення, виробництва та реалізації генетично модифікованих продуктів харчування. Подано історичні аспекти розвитку генної інженерії, проаналізовано законодавчу базу з цього питання в Україні порівняно з іншими державами. наведено основи експертизи якості та безпечності генетично модифікованих продуктів. Представлено методи визначення генетично модифікованої сировини в продуктах харчування. У додатках наведено законодавчі та нормативні документи щодо державного регулювання та моніторингу харчових продуктів, одержаних із генетично модифікованої сировини. Посібник містить словник термінів і значний список літературних джерел із даної тематики. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8130 |
Appears in Collections: | Навчальні посібники |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Navchal_posib_Tov_vo_Harch_prod_z_genno_modif_sirovini_2015.pdf | 5.72 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.