Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/8130
Название: Товарознавство. Харчові продукти з генетично модифікованої сировини
Авторы: Дубініна, Антоніна Анатоліївна
Янчева, Марина Олександрівна
Ольховська, Вікторія Сергіївна
Непочатих, Тетяна Анатоліївна
Ключевые слова: товарознавство;харчові продукти;генетично модифікована сировина
Дата публикации: 2015
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Дубініна А. А., Янчева М. О., Ольховська В. С., Непочатих Т. А. Товарознавство. Харчові продукти з генетично модифікованої сировини : навч. посіб. Х. : ХДУХТ, 2015. 267 с.
Краткий осмотр (реферат): У посібнику розглянуто проблеми і питання створення, виробництва та реалізації генетично модифікованих продуктів харчування. Подано історичні аспекти розвитку генної інженерії, проаналізовано законодавчу базу з цього питання в Україні порівняно з іншими державами. наведено основи експертизи якості та безпечності генетично модифікованих продуктів. Представлено методи визначення генетично модифікованої сировини в продуктах харчування. У додатках наведено законодавчі та нормативні документи щодо державного регулювання та моніторингу харчових продуктів, одержаних із генетично модифікованої сировини. Посібник містить словник термінів і значний список літературних джерел із даної тематики.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8130
Располагается в коллекциях:Навчальні посібники

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Navchal_posib_Tov_vo_Harch_prod_z_genno_modif_sirovini_2015.pdf5.72 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.