Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/8130
Название: | Товарознавство. Харчові продукти з генетично модифікованої сировини |
Авторы: | Дубініна, Антоніна Анатоліївна Янчева, Марина Олександрівна Ольховська, Вікторія Сергіївна Непочатих, Тетяна Анатоліївна |
Ключевые слова: | товарознавство;харчові продукти;генетично модифікована сировина |
Дата публикации: | 2015 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Дубініна А. А., Янчева М. О., Ольховська В. С., Непочатих Т. А. Товарознавство. Харчові продукти з генетично модифікованої сировини : навч. посіб. Х. : ХДУХТ, 2015. 267 с. |
Краткий осмотр (реферат): | У посібнику розглянуто проблеми і питання створення, виробництва та реалізації генетично модифікованих продуктів харчування. Подано історичні аспекти розвитку генної інженерії, проаналізовано законодавчу базу з цього питання в Україні порівняно з іншими державами. наведено основи експертизи якості та безпечності генетично модифікованих продуктів. Представлено методи визначення генетично модифікованої сировини в продуктах харчування. У додатках наведено законодавчі та нормативні документи щодо державного регулювання та моніторингу харчових продуктів, одержаних із генетично модифікованої сировини. Посібник містить словник термінів і значний список літературних джерел із даної тематики. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8130 |
Располагается в коллекциях: | Навчальні посібники |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Navchal_posib_Tov_vo_Harch_prod_z_genno_modif_sirovini_2015.pdf | 5.72 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.