Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8130
Назва: Товарознавство. Харчові продукти з генетично модифікованої сировини
Автори: Дубініна, Антоніна Анатоліївна
Янчева, Марина Олександрівна
Ольховська, Вікторія Сергіївна
Непочатих, Тетяна Анатоліївна
Ключові слова: товарознавство;харчові продукти;генетично модифікована сировина
Дата публікації: 2015
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Дубініна А. А., Янчева М. О., Ольховська В. С., Непочатих Т. А. Товарознавство. Харчові продукти з генетично модифікованої сировини : навч. посіб. Х. : ХДУХТ, 2015. 267 с.
Короткий огляд (реферат): У посібнику розглянуто проблеми і питання створення, виробництва та реалізації генетично модифікованих продуктів харчування. Подано історичні аспекти розвитку генної інженерії, проаналізовано законодавчу базу з цього питання в Україні порівняно з іншими державами. наведено основи експертизи якості та безпечності генетично модифікованих продуктів. Представлено методи визначення генетично модифікованої сировини в продуктах харчування. У додатках наведено законодавчі та нормативні документи щодо державного регулювання та моніторингу харчових продуктів, одержаних із генетично модифікованої сировини. Посібник містить словник термінів і значний список літературних джерел із даної тематики.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8130
Розташовується у зібраннях:Навчальні посібники

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Navchal_posib_Tov_vo_Harch_prod_z_genno_modif_sirovini_2015.pdf5.72 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.