Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8130
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДубініна, Антоніна Анатоліївна-
dc.contributor.authorЯнчева, Марина Олександрівна-
dc.contributor.authorОльховська, Вікторія Сергіївна-
dc.contributor.authorНепочатих, Тетяна Анатоліївна-
dc.date.accessioned2022-10-06T19:04:46Z-
dc.date.available2022-10-06T19:04:46Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationДубініна А. А., Янчева М. О., Ольховська В. С., Непочатих Т. А. Товарознавство. Харчові продукти з генетично модифікованої сировини : навч. посіб. Х. : ХДУХТ, 2015. 267 с.-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8130-
dc.description.abstractУ посібнику розглянуто проблеми і питання створення, виробництва та реалізації генетично модифікованих продуктів харчування. Подано історичні аспекти розвитку генної інженерії, проаналізовано законодавчу базу з цього питання в Україні порівняно з іншими державами. наведено основи експертизи якості та безпечності генетично модифікованих продуктів. Представлено методи визначення генетично модифікованої сировини в продуктах харчування. У додатках наведено законодавчі та нормативні документи щодо державного регулювання та моніторингу харчових продуктів, одержаних із генетично модифікованої сировини. Посібник містить словник термінів і значний список літературних джерел із даної тематики.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectтоварознавствоuk_UA
dc.subjectхарчові продуктиuk_UA
dc.subjectгенетично модифікована сировинаuk_UA
dc.titleТоварознавство. Харчові продукти з генетично модифікованої сировиниuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Appears in Collections:Навчальні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Navchal_posib_Tov_vo_Harch_prod_z_genno_modif_sirovini_2015.pdf5.72 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.