Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8125
Title: | Формування якості бісквітів із еламіном та стевіозидом |
Authors: | Радченко, Анна Едуардівна Дюкарева, Галина Іванівна Соколовська, Олена Олександрівна Білецька, Яна Олександрівна |
Keywords: | якість бісквітів;еламін;стевіозид |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Радченко А. Е., Дюкарева Г. І., Соколовська О. О., Білецька Я.О. Формування якості бісквітів із еламіном та стевіозидом : монографія. Х. : ХДУХТ, 2018. 155 c. |
Abstract: | Розглянуто аспекти формування якості та товарознавчі характеристики бісквітів із використанням еламіну та стевіозиду. Доведено можливість формування високих споживних властивостей бісквітів завдяки комплексному використанню в їх складі еламіну та стевіозиду, які проявляють стабілізуючі та структуроутворюючі властивості, що позитивно впливає на структуру бісквітів, збагачених йодом та зі зменшеною кількістю цукру білого. Рекомендовано для науковців і практичних фахівців галузі, а також аспірантів та с тудентів, які проводять наукові дослідження з формування якості бісквітів зі зменшеною кількістю цукру та збагачених йодом. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8125 |
Appears in Collections: | Монографії |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Monografiya_Formuv_yakosti_biskvitiv_z_elam_ta_stevieyu_2018.pdf | 1.57 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.