Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8125
Title: Формування якості бісквітів із еламіном та стевіозидом
Authors: Радченко, Анна Едуардівна
Дюкарева, Галина Іванівна
Соколовська, Олена Олександрівна
Білецька, Яна Олександрівна
Keywords: якість бісквітів;еламін;стевіозид
Issue Date: 2018
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Радченко А. Е., Дюкарева Г. І., Соколовська О. О., Білецька Я.О. Формування якості бісквітів із еламіном та стевіозидом : монографія. Х. : ХДУХТ, 2018. 155 c.
Abstract: Розглянуто аспекти формування якості та товарознавчі характеристики бісквітів із використанням еламіну та стевіозиду. Доведено можливість формування високих споживних властивостей бісквітів завдяки комплексному використанню в їх складі еламіну та стевіозиду, які проявляють стабілізуючі та структуроутворюючі властивості, що позитивно впливає на структуру бісквітів, збагачених йодом та зі зменшеною кількістю цукру білого. Рекомендовано для науковців і практичних фахівців галузі, а також аспірантів та с тудентів, які проводять наукові дослідження з формування якості бісквітів зі зменшеною кількістю цукру та збагачених йодом.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8125
Appears in Collections:Монографії

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Monografiya_Formuv_yakosti_biskvitiv_z_elam_ta_stevieyu_2018.pdf1.57 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.