Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8125
Название: Формування якості бісквітів із еламіном та стевіозидом
Авторы: Радченко, Анна Едуардівна
Дюкарева, Галина Іванівна
Соколовська, Олена Олександрівна
Білецька, Яна Олександрівна
Ключевые слова: якість бісквітів;еламін;стевіозид
Дата публикации: 2018
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Радченко А. Е., Дюкарева Г. І., Соколовська О. О., Білецька Я.О. Формування якості бісквітів із еламіном та стевіозидом : монографія. Х. : ХДУХТ, 2018. 155 c.
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто аспекти формування якості та товарознавчі характеристики бісквітів із використанням еламіну та стевіозиду. Доведено можливість формування високих споживних властивостей бісквітів завдяки комплексному використанню в їх складі еламіну та стевіозиду, які проявляють стабілізуючі та структуроутворюючі властивості, що позитивно впливає на структуру бісквітів, збагачених йодом та зі зменшеною кількістю цукру білого. Рекомендовано для науковців і практичних фахівців галузі, а також аспірантів та с тудентів, які проводять наукові дослідження з формування якості бісквітів зі зменшеною кількістю цукру та збагачених йодом.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8125
Располагается в коллекциях:Монографії

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Monografiya_Formuv_yakosti_biskvitiv_z_elam_ta_stevieyu_2018.pdf1.57 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.