Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8125
Назва: | Формування якості бісквітів із еламіном та стевіозидом |
Автори: | Радченко, Анна Едуардівна Дюкарева, Галина Іванівна Соколовська, Олена Олександрівна Білецька, Яна Олександрівна |
Ключові слова: | якість бісквітів;еламін;стевіозид |
Дата публікації: | 2018 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Радченко А. Е., Дюкарева Г. І., Соколовська О. О., Білецька Я.О. Формування якості бісквітів із еламіном та стевіозидом : монографія. Х. : ХДУХТ, 2018. 155 c. |
Короткий огляд (реферат): | Розглянуто аспекти формування якості та товарознавчі характеристики бісквітів із використанням еламіну та стевіозиду. Доведено можливість формування високих споживних властивостей бісквітів завдяки комплексному використанню в їх складі еламіну та стевіозиду, які проявляють стабілізуючі та структуроутворюючі властивості, що позитивно впливає на структуру бісквітів, збагачених йодом та зі зменшеною кількістю цукру білого. Рекомендовано для науковців і практичних фахівців галузі, а також аспірантів та с тудентів, які проводять наукові дослідження з формування якості бісквітів зі зменшеною кількістю цукру та збагачених йодом. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8125 |
Розташовується у зібраннях: | Монографії |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Monografiya_Formuv_yakosti_biskvitiv_z_elam_ta_stevieyu_2018.pdf | 1.57 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.