Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8125
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Радченко, Анна Едуардівна | - |
dc.contributor.author | Дюкарева, Галина Іванівна | - |
dc.contributor.author | Соколовська, Олена Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Білецька, Яна Олександрівна | - |
dc.date.accessioned | 2022-10-06T17:21:27Z | - |
dc.date.available | 2022-10-06T17:21:27Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Радченко А. Е., Дюкарева Г. І., Соколовська О. О., Білецька Я.О. Формування якості бісквітів із еламіном та стевіозидом : монографія. Х. : ХДУХТ, 2018. 155 c. | - |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8125 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто аспекти формування якості та товарознавчі характеристики бісквітів із використанням еламіну та стевіозиду. Доведено можливість формування високих споживних властивостей бісквітів завдяки комплексному використанню в їх складі еламіну та стевіозиду, які проявляють стабілізуючі та структуроутворюючі властивості, що позитивно впливає на структуру бісквітів, збагачених йодом та зі зменшеною кількістю цукру білого. Рекомендовано для науковців і практичних фахівців галузі, а також аспірантів та с тудентів, які проводять наукові дослідження з формування якості бісквітів зі зменшеною кількістю цукру та збагачених йодом. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | якість бісквітів | uk_UA |
dc.subject | еламін | uk_UA |
dc.subject | стевіозид | uk_UA |
dc.title | Формування якості бісквітів із еламіном та стевіозидом | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Appears in Collections: | Монографії |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Monografiya_Formuv_yakosti_biskvitiv_z_elam_ta_stevieyu_2018.pdf | 1.57 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.