Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8125
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorРадченко, Анна Едуардівна-
dc.contributor.authorДюкарева, Галина Іванівна-
dc.contributor.authorСоколовська, Олена Олександрівна-
dc.contributor.authorБілецька, Яна Олександрівна-
dc.date.accessioned2022-10-06T17:21:27Z-
dc.date.available2022-10-06T17:21:27Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationРадченко А. Е., Дюкарева Г. І., Соколовська О. О., Білецька Я.О. Формування якості бісквітів із еламіном та стевіозидом : монографія. Х. : ХДУХТ, 2018. 155 c.-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8125-
dc.description.abstractРозглянуто аспекти формування якості та товарознавчі характеристики бісквітів із використанням еламіну та стевіозиду. Доведено можливість формування високих споживних властивостей бісквітів завдяки комплексному використанню в їх складі еламіну та стевіозиду, які проявляють стабілізуючі та структуроутворюючі властивості, що позитивно впливає на структуру бісквітів, збагачених йодом та зі зменшеною кількістю цукру білого. Рекомендовано для науковців і практичних фахівців галузі, а також аспірантів та с тудентів, які проводять наукові дослідження з формування якості бісквітів зі зменшеною кількістю цукру та збагачених йодом.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectякість бісквітівuk_UA
dc.subjectеламінuk_UA
dc.subjectстевіозидuk_UA
dc.titleФормування якості бісквітів із еламіном та стевіозидомuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Appears in Collections:Монографії

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Monografiya_Formuv_yakosti_biskvitiv_z_elam_ta_stevieyu_2018.pdf1.57 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.